Arbejdsgrupper

Terrænridning
"Over Stok og Sten" er det officielle navn på det projekterede anlæg. Trec og Terrænbane-gruppen arbejder på at etablere ridefaciliteter til TREC/terræn/alrid. Oversigt over banedesign:
 
Henvend dig på facebook-gruppen, hvis du er interesseret i at hjælpe med projektet.
 
 
Stinet til rideruter i Faaborg-Midtfyn
Gruppen arbejder på at etablere et sammenhængende stinet fra Tarup-Davinde området til de mange rideruter, der findes i Faaborg-Midtfyn kommune.
Henvend dig på facebook, hvis du er interesseret i at hjælpe med projektet.
 

Aktiviteter

Åbent Hus - Trec & Terrænbanen blev et tilløbsstykke!
Søndag d. 7. oktober 2018 var der åbent hus, hvor projektgruppen fortalte om projektet. Der var sat midlertidige spring op til de knap 30 ryttere, der mødte op for at deltage i dagens løjer. Der blev redet fællesture i tre tempi i Tarup-Davindes smukke terræn. Der blev trænet agility med hunde og dagen sluttede af med øltølt.  
 
Mange glade gæster
Kaffe- og kagebod var der også!
Øltølten starter snart.
Fotos: Pernille Albertus
Arrangementer 
 
Generalforsamling 27. marts 2019
Kom og vær med til årets generalforsamling - det er både hyggeligt og spændende! I år vil sekretariatsleder John Juhl Henriksen fra Tarup-Davinde I/S komme og berette om Tarup-Davindes udvikling og fremtid.
 
Guidede rideture i området
Benedicte Nielsen tilbyder gratis guidede rideture 1. søndag i hver måned kl. 14.00 (hvis vejret tillader det). Turen varer ca. 1 1/2 time og foregår i skridt. Alle kan være med.

De starter altid fra P-pladsen P2: indkørsel fra Ørbækvej og ned af Davinde Søvej. Kør helt ned i bunden til den store P-plads.

Du kan også følge med i aktuelle nyheder om de guidede ture på facebook.
Tarup-Davinde Rytterlaug.  | tdrytterlaug@gmail.com